Odšťavovanie
Stolný super mixér the SUPER Q™
Stolný super mixér na spracovanie potravín, drvenie ľadu, mletie, mixovanie a prípravu zeleninových polievok s presným nastavením rýchlosti mixovania.
 
                 
                 
                 
                 
                Najlepší recept na zdravú šťavu je
 
                                     
                                     
                                     
                                     
                    Pripravujete si doma čerstvé šťavy z ovocia a zeleniny?
radi by sme vás v nasledujúcich bodoch presvedčili o opaku.
 
            Odšťavovanie je jednoduchý a praktický spôsob,
ako zvýšiť konzumáciu ovocia a zeleniny. Nielen u detí.
Bohužiaľ, všetky takéto jedlá sa negatívne podpisujú na našom zdraví.
 
            Príprava šťavy je veľmi jednoduchá
a patentovaným diskom na odšťavovanie Nutri Disc&trade
je príprava štiav bezproblémová a rýchla. Vrátane umytia
všetko zvládnete za pár minút.
Len Sage® má disk
na odšťavovanie Nutri Disc™
V porovnaní s bežnými odšťavovačmi odšťavovač Sage
dokáže z rovnakého množstva ovocia získať až o 20% viac živín.
 
                | SageTM Nutri Juicer Výťažnosť šťavy a živín a zmena teploty† | |
|---|---|
| Potravina | Zmena teploty | 
| Jablká | 1,4 °C | 
| Mrkva | 1,5 °C | 
| Zeler | 1,3 °C | 
| Priemer | 1,4 °C | 
| Získané vitamíny (z ovocia v šťave) | % výťažnosť | 
| Vitamín C | 60,3 % | 
| Vitamín B1 | 51,8 % | 
| Folát | 50,2 % | 
| Alfa karotén | 98,2 % | 
| Beta karotén | 97,7 % | 
| Železo | 69 % | 
| Hořčík | 55,2 % | 
| Draslík | 73,4 % | 
| Priemer | 69,5 % | 
Nezávislé testovanie prevedené vládnym laboratóriom v Austrálii (2003/2011) vs. konkurenčný odstredivý odšťavovač. Testovaný pri nastavení vysokej rýchlosti.
Vďaka patentovanému systému odšťavovania dokáže odšťavovač Sage získať až o 20% viac vitamínov a minerálov v porovnaní s inými odšťavovačmi (referencia: Národný inštitút pre merania, Austrália (2003/2011).
Šťavy z ovocia a zeleniny pomáhajú v našom tele udržiavať správne pH
Na udržanie optimálneho pH krvi by sa z 80% mali konzumovať jedlá, ktoré sú zásadotvorné. Ľudská krv totiž musí mať stabilné, ľahko zásadité pH hodnoty 7,4. Nerovnováha pH v našom organizme vzniká z jedla, pitia a taktiež zo stresu.
Odšťavovanie je oveľa lacnejšie ako nákup „fresh drinkov“
Príprava vlastných štiav vyjde lacnejšie a naviac máte aj plnú kontrolu nad ich kvalitou. Na začiatku stačí zainvestovať do kvalitného odšťavovača Sage a peniaze sa vám postupne vrátia.
Šťavu si môžete vziať kedykoľvek so sebou
Ruku na srdce, do tašky si so sebou nevezmete zeler, alebo pol kila mrkvy; maximálne tak jedno jablko. Cez deň sa už k ovociu, alebo zelenine dostanete málokedy.
 
    Každá šťava má konkrétne liečivé účinky
 
            Jablčná šťava
