Horká čokoláda
        
                        
                            hustota nápoja závisí od množstva použitej čokolády
                        
                    
                        
                           10 
Príprava pokrmu + varenie
                    Príprava pokrmu + varenie
                        
                            Ľahká
Obtiažnosť jedla
                    Obtiažnosť jedla
                        
                            1
Porcií pokrmu
                    Porcií pokrmu
Ingrediencie
- 250 ml vody
 - 50 g horkej čokolády
 - čajová lyžička kakaového masla
 - chilli, med a vanilka podľa chuti
 
Postup receptu
- Pravá horúca čokoláda vzniká rozpustením čokolády v mlieku alebo vode, pričom intenzita chuti a hustota nápoja závisí od množstva použitej čokolády.
 - Sage BMF600 ohrieva vodu na 60 °C. Do horúcej vody postupne vsypte kúsky čokolády.
 - Na 250 ml vody je potrebných 50 g horkej čokolády alebo 60 g bielej čokolády a maximálne čajová lyžička kakaového masla.
 - Nakoniec do rozpustenej čokolády pridajte korenie podľa vlastného výberu.
 - Medzi tradičné prísady patrí chilli, med a vanilka.