Sage vám prináša množstvo jednoduchých a skvelých receptov.
Zaregistrujte svoj výrobok Sage a získajte záruku o jeden rok naviac.
Vybrané výrobky značky Catler sa od januára 2018 menia na značku Sage.
Stiahnite si náš katalóg výrobkov s užitočnými informáciami a tipmi.
Pravá horúca čokoláda vzniká rozpustením čokolády v mlieku alebo vode.
V napeňovači Sage BMF600 zohrejte vodu na 60 °C. Do horúcej vody postupne nasypte kúsky čokolády.
Na 250 ml vody je potrebných 50 g tmavej čokolády alebo 60 g bielej čokolády a maximálne 1 čajová lyžička kakaového masla.
Na záver sa do rozpustenej čokolády pridáva korenie (podľa chuti).
Medzi tradičné korenia do čokolády patrí chilli, med a vanilka.
Pokrm pripravujeme pomocou: Indukčný penič mlieka