Sage vám prináša množstvo jednoduchých a skvelých receptov.
Zaregistrujte svoj výrobok Sage a získajte záruku o jeden rok naviac.
Vybrané výrobky značky Catler sa od januára 2018 menia na značku Sage.
Stiahnite si náš katalóg výrobkov s užitočnými informáciami a tipmi.
Na rozpálený gril (cca 230 ºC – hodnota SEAR) položte osušené 250 g steaky, ktoré dopredu nesoľte, nekoreňte ani nemarinujte. Mäso má mať izbovú teplotu, preto ho vyberte z chladničky už minimálne 5 hodín pred grilovaním. Grilujte ho po oboch stranách približne 5 a 5 minút (medium). Potom steaky odoberte z grilu, položte na drevenú dosku a až teraz ich po obidvoch stranách osoľte a okoreňte čerstvo namletým korením. Mäso nechajte odpočinúť min. 2 minúty. Takto pripravený steak bude krehký a šťavnatý.
Vhodnou prílohou je kukuričný klas, ktorý prekrojte na tri časti a grilujte na panenskom olivovom oleji. V priebehu grilovania klas niekoľkokrát otočte. Po opečení ho potrite rozohriatym maslom a podľa chuti osoľte. Rovnakým spôsobom pripravte aj pozdĺž rozkrojenú hlavičku cesnaku.
Podávajte s opečenou bielou bagetou.
Pokrm pripravujeme pomocou: Kontaktný a barbeque gril 2v1 s displejom